Hírek - Prohászka Béla

Magyar ízek a Milánói Kézműves Vásáron

Magyar ízek a Milánói Kézműves Vásáron
Az idei évben 22. alkalommal kerül megrendezésre a Milánói Nemzetközi Kézműves Várás, melyen a magyar termékekkel, a magyar ízvilággal is megismerkedhetnek a rendezvénre látogatók.
A 2017. december 2 és 10. között megrendezésre kerülő Milánói Nemzetközi Kézműves Váráson 110 ország mutathatja be kultúráját, hagyományait és ízvilágát. A vásáron nagy hagsúlyt fektetnek a hagyományörző kézművességre, de megtalálhatóak az innovatív, ötletes újdonságok, különlegességek is.

Milánói Nemzetközi Kézműves Vásár
Magyar gasztronómiai különlegességek a Milánói Kézműves Vásáron
 
A több, mint 900 négyszetméternyi vásár területén a "magyar sziget" a Vásártér 5. pavilonjában kapott helyet. Az érdeklődők természetes alapanyagokból készült kézműves ajándékokat és kiegészítőket, dísztrágyakat, fémműves, faalapanyagú használati és ajándéktárgyakat és ruházati különlegességeket is találhatnak. Természetesen a magyar gasztronómiai specialitások széles tárháza is várja a látogatókat a Milánói Kézműves Vásáron, amelyen Prohászka Béla, Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, Venesz díjas mesterszakács is részt vesz.
Mindezek mellett a Agrár Marketing Centrum (AMC) alakít ki egy nagy éttermet és bisztrót,  amelyhez kapcsolódóan hagyományőrző néptáncbemutatók színesítik a magyar sziget programját.


A további fotók megtekintéséhez kattintson IDE-->